Privatlivspolitik
Som kunde hos mig betror du mig dine oplysninger og jeg gør mit yderste for at sikre, at dine data beskyttes i overensstemmelse med persondataloven.

Nedenfor beskriver jeg, hvilke informationer jeg indsamler, hvorfor jeg indsamler dem, hvad jeg bruger dem til, hvordan jeg behandler dine personoplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for mig, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.

Jeg håber derfor, du vil tage dig tid til at læse min privatlivspolitik grundigt igennem og har du spørgsmål omkring behandlingen af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Dataansvarlig
Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Kristina’s Køreskole Silkeborg
Chr. D. 8 Vej 6A
8600 Silkeborg
CVR: 29666652
Tlf.: 60 83 15 04
E-mail: kristina@koreskolensilkeborg.dk
Web: http://www.koreskolensilkeborg.dk

 

Indsamling af persondata
Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies, ved udfyldelse af kontaktformular, ved tilmelding til holdstart, mv.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til kristina@koreskolensilkeborg.dk

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af i hvilken sammenhæng jeg har kontakt med dig, indsamler jeg forskellige persondata om dig.

Jeg behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Til at sende dig informationer omkring holdstart, teori- og køreprøve
  • At aftale praktiske informationer eksempelvis mødested, køretimer, etc.
  • Til booking af teori- og køreprøve
  • Besvare dine forespørgsler inden du starter på kørekortet

Eksempel på data jeg indsamler om dig kan være

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, adresse, postnr. og by, telefonnummer, e-mailadresse, CPR-nummer, betalingsoplysninger mv.
  • Adresse på din skole, arbejdsplads, etc., hvis jeg for eksempel skal hente dig der i forbindelse med en køretime.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles direkte fra dig. Når indsamlingen og behandlingen af personoplysninger sker i forbindelse med tilmelding til holdstart er det obligatorisk for mig, som kørelærer, at indsamle disse personoplysningerne om dig, for at jeg kan tilbyde undervisning samt tilmelde dig teori- og køreprøven.

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, er det ikke er muligt at tilmelde dig holdstart eller få kørekort, da jeg ikke kan booke teori- eller køreprøve uden dine oplysninger. Derudover vil jeg ligeledes ikke kunne kontakte dig med vigtige informationer om dine køretimer, teori- og køreprøve.
 

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Jeg deler selvfølgelig kun dine persondata når det er nødvendigt. Når jeg deler dine persondata, gør jeg det for at give dig den bedst mulige service. Du slipper f.eks. for selv at tilmelde dig teori- og køreprøven.

Jeg deler dine oplysninger til tredjeparter i forbindelse med tilmelding til teori- og køreprøve. Personoplysninger videregives til politiet, som skal bruge dine personoplysninger i forbindelse med teori- og køreprøve samt til dit kørekort, når du har bestået køreprøven.

Jeg anvender forskellige databehandlere til at behandle de data jeg indsamler eller til at udføre forskellige funktioner. Eksempelvis virksomheder der leverer vores økonomisystem, marketingstjenester der agerer på vores vegne og som f.eks. administrerer og kommunikerer meddelelser. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Dine persondata vil blive behandlet i EU/EØS. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine persondata med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt mig for yderligere oplysninger.
 

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng jeg behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål de er indsamlet og vil derefter blive slettet
 

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med samt hvordan jeg behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå jeg behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk

Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside

Vi støtter de Danske Hospitalsklovne

Kristinas Køreskole støtter de Danske hospitalsklovne.

Læ mere her

Kontaktoplysninger

  • Kristinas Køreskole Silkeborg
    Chr. D. 8 vej 6A
    8600 Silkeborg
  • Tlf.: 60 83 15 04
  • Send en mail

Find vej

DKU MEDLEM

Kristinas Køreskole Silkeborg er medlem af dansk kørelærer union med ankenævn og garantifond.

Cookiebesked

Her på siden anvender jeg cookies til statistik og til målrettet markedsføring.

Det hjælper mig til at kunne optimere din oplevelse på siden og understøtte markedsføringen af mine services fra mig selv og 3. parter.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies